تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند زن سوری به دلیل مشکل خانوادگی دست به عملیات مرگبار انتحاری در خانه‌اش زد

دوبلین: تصمیم ایران برای بازگشت به مذاکرات وین بسیار واضح است

وزیر خارجه ایرلند می‌گوید همتای ایرانی‌اش در دیدار با او، نیت کاملا روشن تهران برای بازگشت به گفت‌وگوهای وین را اعلام کرده، هرچند که شاید این اتفاق در هفته‌های آینده رخ ندهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 23
کد خبر: ۱۰۳۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سایمون کاونی» وزیر خارجه ایرلند، تصمیم ایران برای بازگشت به گفت‌وگوهای احیای توافق هسته‌ای در وین را «بسیار واضح» توصیف کرد.

 

کاونی بعد از دیدار با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، گفت او قصد بسیار واضح ایران برای بازگشت به مذاکرات وین را اعلام کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی طی نشست خبری در این‌باره توضیح داد: «هرچند این اتفاق شاید در چند هفته آینده رخ ندهد زیرا دولت جدید ایران در حال نهایی کردن رویکرد خود در قبال مذاکرات است. اما او (امیرعبداللهیان) قطعا نیت کاملا روشن ایران برای بازگشت به آن مذاکرات را ابراز کرد».

 

در این دیدار، وزیر خارجه ایرلند ضمن تبریک انتصاب امیرعبداللهیان به سمت وزیر امور خارجه، از سفر خود به ایران به عنوان اولین وزیر خارجه ایرلند که در ۲۰ سال گذشته به ایران سفر کرده ابراز خرسندی کرده و ابراز امیدواری کرد که این سفر سنگ بنایی برای گسترش روابط دو کشور باشد.

 

کاونی همچنین اظهار داشت که آخرین مراحل بازگشایی سفارت ایرلند در تهران در حال انجام است. (جزئیات بیشتر)

 

وزیر خارجه ایرلند با ابراز خرسندی از سابقه اعلام آمادگی کشورش برای ایفای نقش تسهیل‌گر در اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت در دوران ریاست‌ جمهوری ترامپ، تصریح کرد که ایرلند در حال حاضر هم آمادگی دارد تا هر اقدامی برای حفظ و احیای برجام لازم باشد، انجام دهد.

 

کاونی با اشاره به دو بعد هسته‌ای و رفع تحریم در برجام، بر تعهد کشورش بر این دو بعد تأکید و از اقدامات ترامپ که به بروز شرایط فعلی منجر شده، ابراز تأسف کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار